זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 2 כוסות פסטה קצרה, מבושלת
- 1 שומר, חתוך לקוביות
- 4 ענפי סלרי אמריקאי, קצוצים
- 20 עגבניות שרי, חצויות
- 3 מלפפונים חמוצים, קצוצים
- 2 כפות חרדל
- 2 כפות מיונז
- 1 מיכל יוגורט טבעי
- מלח ופלפל
אופן ההכנה:
1. בקערת ההגשה מערבבים את החרדל, המיונז והיוגורט. מתבלים במלח ופלפל.
2. מוסיפים את השומר, הסלרי, העגבניות והמלפפונים החמוצים ומערבבים. מוסיפים את הפסטה ומערבבים הכל יחד היטב.
3. טועמים, מתקנים תיבול ומגישים.