רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 450 גרם ממרח תמרים
- 100 גרם שקדים גרוסים (טחונים גס)
- 100 גרם קוקוס
- 3 כפות טחינה גולמית
- 1 כף קקאו
- 50 גרם חמוציות / צימוקים – לא חובה
- 150 גרם מרציפן - לציפוי
אופן ההכנה:
1. בקערה, מערבבים היטב את כל החומרים (למעט המרציפן). יוצרים 3 גלילים בקוטר 2 ס"מ ומקפיאים.
2. לאחר ההתייצבות מרדדים את המרציפן לעובי 5 מ"מ, עוטפים את גלילי התמרים ופורסים לממתקים קטנים באורך 5 ס"מ.
ניתן להכין מראש ולשמור בהקפאה.