התשובה לשרב: סורבה מנגו

לא משנה אם הוא צהוב, כתום או אדום, חמוץ הוא מתוק - איש לא יסרב לקינוח מרווה ומרענן לשבתות הקיץ העשוי כולו ממנגו קפוא. מתכון שאסור לפספס (אוכל, מתכונים)

| כיכר השבת |
מרכיבים:
  • 1 ק"לו מנגו, מקולף, חתוך לקוביות וקפוא (לפחות 4 שעות בפריזר)
  • 2 כפות פתיתי קוקוס
  • 1 יחידת ליים (בן דוד של לימון)
  • דבש לקישוט (לבחירה)

אופן ההכנה:

בתנור מחומם ל150 מעלות קולים את הקוקוס עד להשחמה - בערך ארבע דקות. שמים בצד. טוחנים את המנגו הקפוא במעבד מזון עם 1/4-1/2 מים חמים עד שהתערובת חלקה וקרמית.

אפשרויות הגשה: הגשה מידית: סוחטים על כל מנה מעט מיץ ליים, ומקשטים בקוקס הקלוי.

אפשר להקפיא במיכל אטום למשך שבועיים. להוציא מההקפאה מספר דקות לפני ההגשה, ולקשט כנ"ל.

]]>
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

תוכן שאסור לפספס

Mame לאישה הדתית