- בשר מספר 4 חתוך לקוביות
- 4 תפוחי אדמה פרוסים לקוביות
- 2 בצלים גדולים קצוצים דק
- 2 גמבות קצוצות דק
- 4 שיני שום פרוסות
- 2 בטטות קצוצות לקוביות
- 2 קישואים פרוסים לקוביות
- פרחי כרובית שטופים
- כוס יין אדום יבש
- 1 עלה דפנה
- תבלינים לפי הטעם
אופן ההכנה:
תחילה מטכנים בשמן זית את הבצל, השום והגמבות עד להזהבה. מוסיפים את קוביות הבשר ומאדים מספר דקות. מוסיפים תחילה את הירקות הקשים לבישול - תפוחי האדמה והבטטות, ולאחר-מכן את הקישואים ופרחי הכרובית.
מוסיפים את כוס היין והתבלינים.
מבשלים כשעתיים על אש נמוכה.
בתיאבון.
]]>