- 5 פרוסות פילה סלמון
- 4 כפות רוטב סויה
- רוטב מייפל
- 5 שיני שום
- חרדל
- כפית שמן זית
- פלפל שחור
- בצל
אופן ההכנה:
- תחילה מטגנים את חתיכות הדג במחבת, מספר דקות בכל צד.
- בינתיים, בסיר נפרד, מטגנים את הבצל והשום ובכלי אחר נוסף בוחשים יחד את הסויה, המייפל, הדבש והחרדל עד שנוצרת תערובת אחידה.
- לאחר-מכן מוסיפים את הבצל והשום המטוגנים קלות, ומערבבים היטב.
- מפזרים את הפלפל השחור על הסלמון ואופים עד שהוא עסיסי.
- מוציאים כשהדג שחום מעט בצדדים. מעל יוצקים את הרוטב.
שבת שלום!!
]]>