- 5 ביצים בגודל M
- 1 מכל קצפת ריץ' גדול
- 3/4 כוס סוכר
- 1/2 ליטר פירות יער טחונים
- 3 סוכר וניל
אופן ההכנה:
אפשר להמיר כל קצפת בחומרי הגלידה בשמנת מתוקה לקבלת גלידה חלבית.
הקציפי במיקסר חמש ביצים שלמות, ותוך כדי כך הוסיפי את הסוכר במשך 10 דקות עד לקבלת קצף יציב, אך לא נוקשה מידי.
הוציאי ושימי קערה.
הקציפי בנפרד את הקצפת הריץ. אחדי את התערובות. הוסיפי את הפירות הטחונים בעזרת מרית. הקפיאי למשך לילה אחד לפחות.
מרענן בכל אחד משלבי היום!
טיפ – לקבלת מרקם אוורירי יותר של גלידה מומלץ לטחון אותה פעם נוספת לאחר הקפאה ראשונה.
]]>