- נתח פילה סלמון טרי ל-6 סועדים
- 8 בצלים לבנים פרוסים דק
- 1 כוס סוכר לבן
- 1 כפית פלפל גרוס טרי
- מלח
- 4 כפות שמן
אופן ההכנה:
מחממים תנור לחום בינוני' במחבת מחממים את השמן ומתחילים לאדות את הבצלים, וכל הזמן מערבבים היטב, כשהבצלים מתחילים להזיע מערבבים ומאדים עד שכמעט רב הנוזלים נעלמו.
מוסיפים את הסוכר המלח והפלפל ומערבבים היטב כל הזמן.
כשהבצלים מתחילים להתקרמל מנמיכים את האש, ומבשלים עד שמתקבלת כמו ריבת בצל זהובה, מעל הנתח שופכים את כל הריבה. אופים בתנור למשך 25-30 דק׳.
בתאבון!!
]]>