- חבילת אטריות איטריות ביצים
- 8 ראשי ברוקולי
- 1 בצל
- רבע כרוב חתוך לרצועות רחבות
- 2-3 נתחי חזה עוף חתוך לרצועות
- 4 כפות סויה
- 2 כפות שום גרוס
- פחית של חלב קוקוס
- 1 כף ממרח קארי קוקוס
אופן ההכנה:
מנה שמהווה ארוחה מושלמת, יש בה כל מה שצריך, איטריות נודלס, חזה עוף, כשמצד אחד הטעם המעניין של הקארי, ומצד שני חלב הקוקוס שמוסיף סמיכות ומתקתקות. לגבי הקארי זהירות בכמות... חשוב להוסיף ולטעום תוך כדי בישול עד לדרגת החריפות והדומיננטיות הרצויה, אחרת זה עלול להיות חריף מידי.
מקפיצים הכל בווק אחד, מגישים חם ומתענגים על הטעם.
1. לבשל שקית אטריות ביצים לפי ההוראות.
2. לחמם ווק - ליצוק כף שמן לחמם קלות להוסיף את השום ולהקפיץ קלות.
3. מוסיפים את פרוסות הבצל והברוקולי ולהמשיך להקפיץ.
4. מוסיפים את הסויה ובהמשך את רצועות העוף ולהקפיץ קלות.
5. שופכים פנימה את תכולת צנצנת חלב הקוקוס וכף של ממרח קארי ירוק (הקארי חריף! לכן יש להוסיפו בהדרגה תוך כדי טעימה עד לרמת החריפות הרצויה), ממשיכים להקפיץ.
6. מוסיפים את הנודלסוממשיכים לערבב עד לאחידות.
7. מגישים חם ואפשר לקשט בפטרוזיליה מעל.
בתאבון!!
באדיבות אושי אושי, נמל תל אביב בד"צ בית יוסף שמיטה לחומרה.
]]>