עוף בקרם קוקוס עם שעועית וחומוס

מתכון לעוף בקרם קוקוס עם שעועית וחומוס: חומוס, שעועית, עוף וקרם קוקוס - כל המרכיבים הנפלאים האלה מתחברים יחד למנה בלתי נשכחת. ארוחת הצהריים הבאה שלך מתחילה כאן (מתכון)

| כיכר השבת |
מרכיבים(6 מנות):
  • 6 חלקי עוף
  • 1 כף שמן
  • 10 שיניי שום כתושות
  • 1 בל גדול קצוץ דק
  • 1 כף ג'ינג'ר טרי טחון
  • 3 תרמילי הל כתושים
  • 1/2 כפית זרעי כמון
  • 1/2 כפית תבלין קארי
  • מלח
  • 1 פחית קרם קוקוס (400 גרם)
  • 1/2 כוס כוסברה קצוצה
  • 1 קופסת שימורי חמוס
  • 1 קופסת שימורי שעועית ירוקה

אופן ההכנה:

יוצקים לסיר רחב את השמן, מחממים אותו ומטגנים בו את הבצל על אש קטנה, עד שהוא מקבל צבע חום עמוק במשך כ- 15 דקות.

מוסיפים את השום והג'ינג'ר ומטגנים עוד 5 דקות. מוסיפים את ההל וזרעי הכמון, את הקארי את המלח ואת העוף, מגדילים את הלהבה ומטגנים עוד 10 דקות עד שהעוף מצופה היטב בתבלינים והוא מתחיל להזהיב.

מוסיפים לסיר את קרם הקוקוס, הכוסברה, גרגירי חומוס והשעועית הירוקה, מביאים לרתיחה, מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים עוד 30 דקות או עד שהעוף מוכן, מגישים לצד אורז לבן.

]]>
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

תוכן שאסור לפספס

Mame לאישה הדתית