- 12 שוקי עוף (או נתח אחר לבחירתכם)
- 2 כוסות קורנפלקס
- 1 כף סוכר חום
- 2 ביצים
- 1 כוס קמח
- 2 כפות רוטב סויה
- 1 כף חרדל
- קורט מלח
- מעט מים
- שמן לטיגון או תרסיס שמן לאפייה
אופן ההכנה:
1. מרסקים מעט את הקורנפלקס, ומכינים בקערה. מוסיפים את הסוכר החום ומערבבים.
2. טורפים את הביצים, מוסיפים: חרדל, רוטב סויה, מים ומלח ומערבבים לבלילה אחידה.
3. בקערה נפרדת מניחים את הקמח.
4. מוסיפים את חלקי העוף לקערת הקמח ומצפים היטב מכל הכיוונים.
5. טובלים את העוף בבלילה ומשהים לכ1/2 דקה.
6. מצפים היטב את חלקי העוף בקורנפלקס ומשהים שוב לכמה דקות.
7. אם אתם בוחרים לטגן: מחממים שמן במחבת רחבה ועמוקה על אש גבוהה מאוד. מכניסים את העוף לטיגון ומנמיכים מיד את האש (הקורנפלקס והסוכר נוטים להישרף במהירות). מטגנים כמה דקות מכל כיוון עד שהציפוי קראנצ'י והפנים רך ועסיסי.
8. האופציה הבריאה יותר: מניחים את חלקי העוף המצופים בתבנית מרופדת. מרססים בשמן ואופים בחום בינוני כ-1/2 שעה. הופכים, מרססים את הצד השני ואופים עוד 15 דקות.
בתיאבון!
]]>