זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
בשרי / פרווה
רכיבים
- 2 גלילי בצק עלים, חתוכים לריבועים בגודל 5X5 ס"מ
- נקניקיות קטנות - פרווה או בשריות
- 1 ביצה, טרופה
לרוטב:
- 1 כוס מיונז
- 2 כפות סירופ מייפל
- 1 כפית מיץ לימון
- 1 כפית חרדל דיז'ון
- 1 כפית חרדל חלק
- מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
1. מחממים מראש את התנור לחום של 200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2. מגלגלים נקניקיה אחת בכל ריבוע בצק, ומסדרים בתבנית. מברישים בביצה טרופה ואופים במשך 20 דקות עד שהמאפים זהובים.
3. במקביל, מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב ומגישים את מאפי ה"משה בתיבה" חמים או פושרים יחד עם הרוטב.
יש לכם שאלות על המתכון? כתבו לנו בתגובות