מה אוכלים היום?

מתכון לסלמון בגריל ברוטב פטרוזיליה וצלפים

לפטרוזיליה יכול להיות תפקיד אסרטיבי יותר מסתם קישוט ירוק למנה - היא יכולה להפוך לרוטב מעולה שיהיה ניגוד מושלם לדג הבשרני. כי מי אמר שאי אפשר "להשקיע" גם באמצע השבוע? (אוכל)

|
1
| כיכר השבת |
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 3 כפות עלי פטרוזיליה קצוצים דק
  • 4 כפיות צלפים
  • 1 כף בצל ירוק קצוץ דק
  • 1 כפית שום כתוש דק
  • 1/3 כוס שמן זית איכותי
  • 900 גרם פילה סלמון, חתוך ל-6 פרוסות
  • מלח ופלפל שחור טחון טרי
  • 1 כף מיץ לימון סחוט טרי

אופן הכנת סלמון בגריל ברוטב פטרוזיליה וצלפים:

1. בקערה, מערבבים את הפטרוזיליה, הצלפים, הבצל הירוק והשום. מוסיפים מחצית משמן הזית ומניחים בצד.

2. מחממים היטב גריל חשמלי או תבנית פסים, מברישים את הסלמון בשמן הזית הנותר וצולים במשך 2 דקות מכל צד - עדיף שהדג יגיע לדרגת מדיום-רר. מסירים מהאש ומניחים לדגים לנוח במשך 2 דקות.

3. מתבלים את הסלמון במלח ופלפל שחור לפי הטעם.

4. מוסיפים את מיץ הלימון לתערובת הפטרוזיליה, מזלפים מעל כל מנת דג מהרוטב ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

1
שו אדה צלפים???
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות