בקלי קלות!

סוד השף נחשף: צלי בשר רך כמו במסעדה - בבית: צפו

הכינו פרוסות בשר בדרך הקלה והקצרה ביותר עם תוצאה הכי מושלמת שיש!! צלי כתף מספר 5 עם פיטריות המתכון הכי קל שתכירו! המתכון הבא חוסך לנו את כל ההתעסקות עם שליקת הבשר ומקצר לנו את התהליך למינימום עבודה ומקסימום תוצאה! (אוכל ומתכונים)

פרוסות בשר נימוחות שמצליחות תמיד- צפו ותחגגו עם כל ביס (צילום: אוראל בראל)
סועדים10
זמן הכנה200 דק'
רמת קושיקל
בשרי

מצרכים

    • קילו בשר מספר 5 טרי ואיכותי פרוס מרשת הקצביות וול-דאן, לפרוסות עובי אצבע וחצי
    • 3 כפות שמן
    • 3 בצלים פרוסים לחצי טבעות
    • 6-10 פטריות מיקס איזה שאוהבים פרוסים
    • כפית פפריקה אדומה
    • מלח ופלפל לפי הטעם

    אופן ההכנה:

    • מטגנים בסיר (שמתאים לבישול קדירה לתנור עם דפנות עבות), על אש בינונית את הבצל עד להזהבה. מוספים את הפטריות מתבלים ומסירים מהאש.
    • מסדרים את פרוסות הבשר בתחתית הסיר ואת הבצל והפטריות מסדרים מעל פרוסות הבשר, מוספים מעל מים עד שיכסה מעט את הבשר, מכסים ב-2 ניירות אפייה ומפזרים מעט מים על נייר האפייה, מכסים עם המכסה ומכניסים לתנור על 170 מעלות ל-3 שעות על מצב רגיל (פס עליון פס תחתון).
    • מידי פעם בודקים ואם היתייבשו הנוזלים מוספים מים לפי הצורך.
    • כעבור 3 שעות מוצאים את נייר האפייה בזהירות שהמים שהיו מעל לא יכנסו לנו פנימה חזרה לסיר.

    בתאבון!!

    תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

    -נקראים כעת
    -פרקים נקראו
    -ספרים נקראו
    לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
    תוכן שאסור לפספס

    0 תגובות

    אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

    תוכן שאסור לפספס

    תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

    -נקראים כעת
    -פרקים נקראו
    -ספרים נקראו
    לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
    עכשיו בכותרות