זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 500 גרם בשר בקר טחון
- 100 גרם שומן כבש
- 1 בצל, מגורד
- 4 שיני שום, כתושות
- 1/2 כף מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 1 כפית שטוחה כמון
- 1/2 צרור כוסברה, קצוץ
- 1/2 צרור פטרוזיליה, קצוץ
- 2 כפות קטשופ
- 1 כוס רוטב ברביקיו קנוי
אופן ההכנה:
1. בקערה גדולה מערבבים היטב את כל החומרים, מלבד רוטב הברביקיו, במשך כ-5 דקות, עד לקבלת עיסה אחידה. מכסים את הקערה ונותנים לה לנוח במשך 10 דקות.
2. לשים את העיסה במשך 2 דקות ומעבירים אותה לתבנית אינגליש קייק.
3. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 15 דקות. מוציאים מהתנור, יוצקים מעל את רוטב הברביקיו ואופים 10 דקות נוספות. פורסים ומגישים חם.