![מתכון לפשטידת בשר](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=1200/2012/12/18/85271c80-f198-11ee-9d42-67d800702bc8__h250_w415.jpg)
![מתכון לפשטידת בשר](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=1200/2012/12/18/85271c80-f198-11ee-9d42-67d800702bc8__h250_w415.jpg)
מתכון לפשטידת בשר: קבלו את השילוב המשולם לארוחת צהריים חורפית ומשביעה: תפוחי אדמה, בשר איכותי, בצל ואגוז מוסקט. מורן פינטו מגישה מתכון קל להכנה, שיהפוך כל ארוחה לחגיגה.
פשטידת בשר - החומרים להכנה:
1 קג' תפוחי אדמה.
1/4 כפית אגוז מוסקט.
מלח.
פלפל שחור לפי הטעם.
שמן לטיגון.
2 בצלים גדולים קצוצים דק.
750 גרם בשר בקר טחון.
1/4 כפית אגוז מוסקט.
2-3 כפות רסק עגבניות.
מלח פלפל.
שמן לשימון התבנית.
אופן ההכנה
מבשלים את תפוחי האדמה במים עד לריכוך.
קולפים ומועכים למחית חלקה.מניחים להצטנן מעט. מוסיפים אל המחית את אגוז המוסקט ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ושומרים בצד.
מחממים תנור לחום בנוני.
מחממים את השמן במחבת גדולה ומטגנים בו את הבצל עש שיזהיב.מוסיפים את הבשר ומטגנים עד להשחמה ומפוררים במזלג במשך הטיגון.
מוסיפים את ואגוז המוסקט ומטגנים עוד 12 דק' מסירים מן האש.ומתבשלי במלח ופלפל לפי הטעם 2 כפות רסק עגבניות.ומעט פפריקה.
מצננים מעט ומוסיפים את הביצה, בוחשים היטב.
משמנים תבנית ומשטחים מחצית מתערובת תפוחי האדמה.עורכים מעליהם את הבשר ומכסים ביתרת תפוחי האדמה.