כך מייצרים סוכר חום מסורתי במזרח סין • צפו
עובדים מבשלים סירופ במפעל סוכר חום בכפר שאנג יאנג בעיר יי-וו, שבמחוז ג'ה ג'יאנג, מזרח סין. הם מייצרים מוצרי סוכר חום בשיטות מסורתיות בעלות היסטוריה של מעל 300 שנים (תיירות)
הכתבה עניינה אותך?
תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים
-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
תוכן שאסור לפספס
3 תגובות
3
כדאי לכם לנסות!!!
תנסו
2
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
יוסי השמן
1
להתחיל לייבא קוגל סיני זה יותר זול
בוזגלו
תוכן שאסור לפספס