צדק לקרבנות

המהלך החדש של הבית הלבן: ציד מחבלי חמאס שהיו בטבח

התובעת הכללית של ארצות הברית, הודיעה על הקמת "כוח משימה משותף של גורמי הביטחון" במטרה להביא "צדק עבור קורבנות הטרור שהתרחש בישראל" | לפי הדיווחים, האמריקאים יפעלו להטיל עונשי מוות על המחבלים האכזרים שהשתתפו בטבח (חדשות, בעולם)

| כיכר השבת |
מחבלי חמאס מתגייסים מחדש למלחמה עם ישראל (צילום: מהרשתות הערביות)

התובעת הכללית של ארה"ב, פאם בונדי, הודיעה על הקמת "כוח משימה משותף" של גופי האכיפה והמודיעין האמריקניים במטרה לפעול בכל הכלים החוקיים נגד מחבלי הנוח'בה שביצעו את הטבח בשבעה באוקטובר ולהעמידם לדין ואף להטיל עליהם עונש מוות.

על פי הדיווח, בהודעה נמסר כי מטרת הקמת כוח המשימה היא "להביא צדק עבור קורבנות מתקפת הטרור של 7 באוקטובר 2023 בישראל, להתמודד עם האיום המתמשך מצד חמאס ושלוחותיו, ולפעול נגד מעשי טרור אנטישמיים והפרות זכויות אזרח בתחומי ארצות-הברית".

"כחלק מהמחויבות להעמדת חמאס לדין, להשגת צדק לקורבנות ולמאבק באנטישמיות שמונעת על ידי טרור, יוקם כוח המשימה JTF 10-7 במשרד סגן התובע הכללי".

במזכר הרשמי נכתב, בין השאר, כי "משרד המשפטים, בהובלת המחלקה לביטחון לאומי, מנהל חקירות מתמשכות בנוגע למבצעי פשעי הזוועה הללו, להנהגת חמאס, לסוכנות הסעד והתעסוקה של האו"ם (UNRWA), ולגורמים ואנשים בארצות הברית המעניקים מימון לחמאס".

בכתבה זו נעשה שימוש בצילומים אשר בעל הזכויות בהם לא נודע או לא אותר, בהתאם להוראות סעיף 27א לחוק זכות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות שלחו הודעה על כך בצירוף הצילום המקורי לדוא"ל desk@kikar.co.il.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות