אנטישמיות באומן: "יש יותר מדי יהודים"

שעות הצהריים הגיעו עשרות מקומיים סמוך לציון באומן וקיימו במקום ההפגנה. "אין להם שום סיבה להפגין נגדנו", אומר נחמן ביטון השוהה בימים אלו באומן. "כששאלנו אותם למה הם מפגינים, הם השיבו 'יש כאן הרבה יהודים'. המשטרה המקומית לא אפשרה להם להגיע לציון, אבל ההפגנה כשלעצמה מעוררת בנו אי נעימות קשה"

|
16
| כיכר השבת |
כרזה אנטישמית באומן (צילום: ארכיון)

אנטישמיות בצרפת, אנטישמיות גם באומן. בשעות הצהריים הגיעו עשרות מקומיים סמוך לציון באומן וקיימו במקום ההפגנה.

המשטרה אישרה למפגינים להגיע סמוך למלון 'שערי ציון'. המפגינים ביקשו להתקדם קרוב יותר לציון, אך המשטרה מנעה זאת מהם מחשש שיפרצו מהומות.

"אין להם שום סיבה להפגין נגדנו", אומר נחמן ביטון השוהה בימים אלו באומן. "כששאלנו אותם למה הם מפגינים, הם השיבו 'יש כאן הרבה יהודים'.

"המשטרה המקומית לא אפשרה להם להגיע לציון, אבל ההפגנה כשלעצמה מעוררת בנו אי נעימות קשה".

יצוין כי בימים אלו שוהים מאות מחסידי ברסלב באומן לרגל יום הולדתו של רבי נחמן.

צילומים: שמעון סמוכה חדשות 24

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

16 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

11
ה' נותן לנו סימנים לחזור בתשובה ואנחנו צריכים להתעורר !!!!
חיים
10
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אבי
9
במקרה הזה אני מסכימה איתם, הספיק לי פעמיים לראות את ההתנהגות שלהם בשדה התעופה, מזעזע ודוחה, לא משנה מאיפה הם ומה דתם, גם אני לא הייתי רוצה לראות אספסוף כזה בארצי.
אפרת
אנטישמי לא צריך סיבה לשנוא יהודים בפרט חרדים ובפרט חסידים ובפרט חסידי ברסלב של רבינו הק' אור העולם אור הגנוז והצפון
ברעסלעבער
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות