צפו: משעל רמז לחטיפה לפני כחודש

בנאום לפני כחודש התייחס חאלד משעל, ראש הלשכה המדינית של חמאס, למצב האסירים הביטחוניים בישראל שפנו אליו ואמר: "הזרוע הצבאית יודעת הדרך לשחרור אסירים" (בעולם)

|
7
| כיכר השבת |

במערכת הביטחון מתחזקת ההערכה כי החוליה שחטפה את שלושת תלמידי הישיבה - הנערים אייל יפרח, גיל-עד שער ונפתלי פרנקל, לא קיבלה אמנם הוראות מרצועת עזה או מאנשי חמאס בחו"ל, אלא פעלו תחת "רוח המפקד" של הנהגת חמאס.

הדברים מגיעים בעקבות דבריו של ראש הלשכה המדינית של חמאס, חאלד משעל, שהתייחס בנאום שנשא לפני כחודש למצב האסירים הביטחוניים בישראל ושביתת הרעב של חלקם.

בנאומו התייחס משעל למכתב שנשלח אליו מאסיר ואמר: "אני אומר לאסירים האלה שהמסר שלכם, המסר של הרעב והגבריות, הגיע. ואתה אחי חסן סלאמה, הגיבור הנשגב, המסר שלך הגיע. אתם תקבלו תשובה מהאומה שלכם ומהעם שלכם, גדודי עז א-דין אל-קסאם וההתנגדות יודעים את הדרך לשחרור אסירים".

בתוך כך, בשב"כ ובצה"ל אמרו הבוקר כי מעצרם של 53 פעילי הטרור ששוחררו במסגרת עסקת שליט לא צפוי להסתיים בשחרורם בקרוב, אלא בהעמדתם לדין בפני ועדה שיפוטית ישראלית צבאית, שלאחריה הם צפויים לחזור לכלא לריצוי מלוא עונשם המקורי.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

7 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

4
נתניהו בממשלתו הקודמת שיחרר 1000 מחבלים בעבור חייל 1 ומאז זה נמשך!נתניהו+בנט שיחררו סתם כך מחבלים לאבו מאזן וכול שבוע מתבצע הרס ביהודה ושומרון.הפלשתינאים רואים את חולשת ההנהגה צריך לצאת נגד הממשלה להפגנות http://v871.com/
מוריס
3
במדינות נורמאליות יש עונשי מוות למחבלים,וכאן?אן מחבלים חוגגים גם בכלא וגם בחוץ.תעזבו את הארץ אחרת יחטפו וירצחו את כולנו!
רון
2
"חטפו אותנו"!!!, -> אולם המוקדן והמוקדנית הסיקו לבדם כי מדובר בעוד שיחת הטרדה ! והלכו ל7 שעות לשון ?! יפה מאוד ! מבינים מי הוא זה המקבל החלטות !
ה
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות