שערוריית בשר הסוסים באירופה הפכה את הבשר שנשחט על-ידי יהודים למבוקש במיוחד.
כזכור, בשר סוסים קפוא נמכר ברשתות ובחנויות ברחבי אירופה בעודו מוצג כבשר בקר.
השערורייה הגדולה, שעדיין מכה גלים ברחבי אירופה, הפכה את האיטליזים הכשרים לפופולאריים.
יושב ראש איגוד סוחרי הבשר הכשר בבריטניה, ג'קי ליפוביץ, אמר כי הפרשה העניקה תנופה לתעשיית הבשר הכשר.
ראשי התעשייה אמרו כי שחיטת הבשר הכשר נעשית בצורה הנקייה ביותר, תוך כדי הקפדה על כללי היגיינה חמורים.
מתברר, כי למרות היותו של הבשר הכשר יקר יחסית, באנגליה החלו להעדיף אותו על פני הבשר שנחשף בקצביות שאינן כשרות.