הניצחון של שלי יחימוביץ' הוא חג לחרדים

למרות שנישאה על גלי התהודה, למרות שתפסה כותרות ראשיות בעיתונים הגדולים, שלי יחימוביץ' נשארה נקיה, הגונה וישרה. מודה אני לפניך ה' אלוקי שבזכות בחירתה של הנבחרת, היא תגרום, בעזרת השם, לדעיכתה של השנאה השטנית והעיוורת נגד כל מה שנראה חרדי, שהיא תנגוס קשות בלוז העכור של השנאה הזו שמאיימת לגרום למלחמת אחים חזיתית, חלילה

|
14
| כיכר השבת |
(פלאש 90)

יו"ר קדימה המציאה פעם משפט יש מאין ששמו: "פוליטיקה נקייה". וכולנו גיחכנו, ולא בכדי. – הלא "פוליטיקה" היא הסימבוליקה של הצחנה האנושית, האינטריגות והזוהמה, והיא כאילו באה וחיברה את שני הערכים הסותרים ויצרה מושג פרדוכסלי למדי.

השבוע, דווקא זכיתי איכשהוא לקבל הלך-רוח של ההמצאה הזו. המדובר הוא ביו"ר העבודה הנבחרת. למרות שנישאה על גלי התהודה בלוחמה ללא חת בנגעיה הפושים של החברה הישראלית, למרות שתפסה כותרות ראשיות בעיתונים הגדולים, היא נשארה נקיה, הגונה וישרה. לא השמיצה את מי שלא צריך להשמיץ רק בגלל שזה פופולארי, לא מצצה תקשורתית דם של אחים שאינם אשמים כי אם שתוקעים טריז ומהמורות ברגליה הפוליטיות. ולא שמהיום הסכמתי שיש כזו, אבל גם לדידה של הממציאנית הדגולה, הנוטפת שנאה כרונית לעם עולם, הנה מצאנו דמות שכזו התואמת את הנעליים הגדולות הנצרכות בכדי להתעטר בתואר מחודש זה.

מודה אני לפניך ה' אלוקי שבזכות בחירתה של הנבחרת, היא תגרום, בעזרת השם, לדעיכתה של השנאה השטנית והעיוורת נגד כל מה שנראה חרדי, שהיא תנגוס קשות בלוז העכור של השנאה הזו שמאיימת לגרום למלחמת אחים חזיתית, חלילה.

יום חג הוא לנו, לעולם החרדי, בקידוש השם שיגרם בעקיפין על ידי אשה שתהיה יותר אובייקטיבית ותגרום לעולם החילוני להיות מעט יותר שקול ומדוד, ופחות מושפע בעוינות וחד-צדדיות.

ואגב, נאומה של יו"ר העבודה היה מרתק במיוחד; לא זו בלבד שהכריזה שמפלגתה לא תפלה מגזר כלשהו בשל צבעו היחודי, אלא שהגדירה את מפלגתה שלה כמפלגה בעלת אופי קולקטיבי, ששייכת במהותה לכל מגזר שהוא, חרדים כשמאלנים, דתיים כרוסיים. וזה מעניין במיוחד.

כך או כך, ניתצנו חלק מסרטן השנאה האנטי-חרדית, ועל כך תקוותנו. את הדברים לא אומר בגלל זיקתי, בצורה כלשהיא, למפלגה ולאישיה, כי אם בשל ראות בריאה שכל איש ישראלי חוזה אותה. יו"ר קדימה: אל דאגה יש גם יש "פוליטיקה נקייה" בישראל. מצאנו.

מזל טוב!

נ. ב. כל מי שחש פגוע ממאמרי, שלא אחת היו נוקבים ומקוממים, הריני לבקש סליחתו, בתקווה שלא אשנה שוב.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

14 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

9
נהנתי ממך כל השנה ‏,בהצלחה. (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
מנדי
8
יתבטלו אלף פירות,הם וכיו"ב,ולא תתבטל אות אחת מדברי חז"ל והתורה שאמרו,מרשעים יצא רשע.אתה איש ספר?בקשה.מה אומר הגר"א על המינים ?אני יחסוך לך את הזמן."המינים,רובם טובים בטבע". אבל...עיין שם איזה אבל...גדול.(ספר פיניני הגר"א.לקט.)ואנחנו רואים את זה,איך שהם מתיפיפים בלשון ספרותית,השכלה גבוה,נימוס, "מ
יוחאי אוהב ישרא
7
"בתקווה שלא אשנה שוב" אני במקומך לא היתי משתמש במילה בתקווה . בתקווה הרי אומר אולי כן אשנה אולי לא אשנה בכול אופן מר פרי המשפט האחרון לא היה רציני ומאמריך ימשיכו לעורר מחלוקת אני מקווה שטעיתי ואולי בכל זאת תחזור בתשובה ותפסיק בכלל לכתוב מאמרים באתר זה שב ואל תעשה עדיף(עיין מאמר על עניין הפיאות שב
אפרים
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות