רכיבים
אופן ההכנה:
כרוב ממולא, עם אורז, בשר בקר משובח, פטרוזיליה והרבה שום. מנה ראוייה בהחלט לעלות על שולחן בני מלכים. כך תכינו, המתכון המלא.
כרוב 1,
כוס אורז
2 בצלים בינוניים קצוצים דק
250 גרם בשר טחון (עדיפות לכבש, אפשר גם סוגים נוספים)
פטרוזיליה קצוצה דק
עשר שיני שום
שמן זית
1 כפית קינמון
פלפל שחור
2 כוסות מרק עוף
2 כפות מיץ לימון
אופן ההכנה
פרקו את הכרוב לעלים, הניחו במים רותחים מספר דקות וסננו היטב.
טגנו בצל בסיר עד שהופך שקוף, הוסיפו את הבשר וטגנו בלהבה בינונית. ערבבו עם האורז והניחו את התבלינים.
לוקחים עלה כרוב לאחר החליטה, מניחים כפית של אורז ובשר במרכז ומקפלים לצורת סיגר.
מסדרים את עלי הכרוב בצפיפות בסיר רחב, וביניהם שיני השום. מוסיפים תבלינים לפי הטעם ומבשלים עד להכנה מושלמת.