פרויקט חדש בכיכר - "מנהרת הזמן"

´כיכר השבת´ ממשיך להתפתח. לאור התגובות הרבות והמעודדות, ההערות וההארות על פרויקט תשעה באב, החלטנו להמשיך ולהפתיע.

|
5
|

אליכם גולשים נכבדים,

'כיכר השבת' ממשיך להתפתח. לאור התגובות הרבות והמעודדות, ההערות וההארות על פרויקט תשעה באב שיזמנו באתר, החלטנו להמשיך ולהפתיע.

ללא ספק, החייאת ההיסטוריה הינו נושא מרתק ושובה לב. התיאורים הספרותיים מיטיבים להמחיש לקוראים סיטואציות אותם לא חוו מעולם, ובמקרים מסוימים, אף לא שמעו עליהם.

החל מהיום אי"ה, לא תצטרכו "לחכות לתשעה באב הבא", כפי שהתבטאתם חלקכם, לאחר שפרויקט "מנהרת הזמן" שינה לכם את יום האבל הזה מן הקצה אל הקצה.

מדי יום תוכלו למצוא במדור "מנהרת הזמן" ידיעה חדשותית, דיווח דרמטי, כתבת צבע או מאמר דעה, היישר מדפי היסטוריה הנוגעים לאותו יום בשנה.

אנו ב'כיכר השבת' נשתדל להעביר לכם את התחושות כאילו זה קורה כאן ועכשיו, כפי שעשינו בפרויקט 'תשעה באב'. עם הזמן, תוכלו אף לרכוש ידע מקיף על רבים מאירועי העם היהודי במשך ההיסטוריה הרחוקה והקרובה.

הערותיכם והתרשמותכם תמיד עוזרות לנו מאוד, ובמיוחד במדור החשוב הזה. נשמח לשמוע רעיונות לשיפור ושדרוג חווית הגלישה. כמו כן, נבקש מכם לשלוח אלינו תאריכים משמעותיים הראויים להתייחסות.

כתובת המייל לפניות בנושא מדור זה: mr@kikar.net

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

5 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

3
אמתין לראות את התפתחות הפרוייקט - וכמו שזה נראה זה הולך להיעשות על הצד הטוב ביותר. במידה ויהיו השגות והארות, לא אהסס לשתף אתכם. הצלחות!
חיים
2
ביום שתגיעו אלי ותגלו את משפחתי במערה או אז אדע כי האתר שלכם מוזן ממקורות אמינים והכתבים שלכם נמצאים בכל מקום. מעטים יודעים על עצם קיומי ואין סיכוי שתגיעו אלי. נחיה ונראה.
איש המערות
1
מקווה שתצליחו לעשות גם את זה ברמה. מי מממן אתכם??
נעריץ
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות