סוכת שלום

סוכת השלום של דגל התורה

עשרות חברי "דגל התורה" הצטופפו בסוכתו רחבת הידיים של יו"ר הנהלה הארצית של דגל התורה, הרב מנחם שפירא, חבר עיריית מודיעין עילית. כתב "כיכר השבת" מגיש תיעוד בלעדי מהערב המיוחד, במהלכו תקף יעקב גוטרמן את השבועונים החרדים, וגם את אריאל אטיאס (חג סוכות)

|
24
| כיכר השבת |

נאמנים למושג "סוכת שלום", התאחדו ראשי "דגל התורה" הארצית על כל חבריה וסניפיה באירוע חגיגי שנערך אתמול (מוצאי שבת).

עשרות חברי התנועה הצטופפו בסוכתו רחבת הידיים של יו"ר הנהלה הארצית של דגל התורה, הרב מנחם שפירא, חבר עיריית מודיעין עילית ומהאישים הבולטים בתנועה.

בראש השולחן אתמול ישבו בכירי התנועה ובראשם יו"ר דגל התורה, חבר-הכנסת משה גפני, ראש עיריית בני ברק הרב יעקב אשר, הרב רובנשטין מזכיר ועדת הרבנים, הרב מרדכי בלוי יו"ר משמרת הקודש והחינוך, סגן ראש עייריית ירושלים יצחק פינדרוס, ראש עיריית מודיעין עילית יעקב גוטרמן וסגניו, הרב יעקב ולנשטין חברי עיריית בית שמש, הרב צביקה לוי מנהל מחלקת איכות הסביבה, כשבתווך נדחסו בתוככי הסוכה חברי העירייה השונים מטעם התנועה.

החברים סקרו בפני יו"ר התנועה יו"ר ועדת הכספים חבר הכנסת הרב משה גפני את הפעילות עליה הם מנצחים.

לקראת תום הנואמים הגיע תורם של גפני מקלב וגוטרמן להשחיל מספר מילים. תחילה היה זה גוטרמן, ראש העיר המארחת שליגלג על כמויות הנייר שנשפכו ערב החג בשבועונים, וציין לשבח את ביטאון התנועה "יתד נאמן" שנמנע מלהצטרף לפסטיבל ושמר באדיקות על הקו השמרני.

לאחר מכן עבר לדבר על מצוקת הדיור, כשאת החיצים הפנה לעברו של שר השיכון אריאל אטיאס. "ההקפאה האמיתית קיימת במשרד השיכון, באלעד בונים?", הפטיר לעברו של זליג אורלנסקי, סגן ראש עיריית אלעד.

לאחריו נאם חבר-הכנסת הנמרץ של התנועה, הרב אורי מקלב שדיבר על ההסתה כנגד הציבור החרדי.

את מסכת הנאומים חתם יו"ר ועדת הכספים ויו"ר התנועה חבר הרב משה גפני. גפני סקר את פעילות התנועה והיה גם אחראי להתבטאות יוצאת דופן: "לאחר מאה ועשרים, איש לא יזכור אותי".

בראיון ל"כיכר השבת" אתמול אמר גפני: "אנו הולכים לקראת חורף קשה ומר מול בג"ץ המחייב את תלמידי הישיבות לעסוק בלימודי הליבה".

בחצות התפזרו חברי תנועת דגל התורה הארצית איש איש אל ביתו וסוכתו, לא לפני שהמצטיינים מקבלים תעודות הוקרה.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

24 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

18
עדיף ששעיה גרנדש ישקיע בטישוים בישיבה מאשר בפוליטיקה בטישו הוא לפחות מבין (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
בחור במיר ברכפלד
17
שוב אטיאס. שוב ש"ס. שוב השבועונים. מה? רק לייתד מותר לכתוב ולקבור את הרבנים הספרדיים די. שידברו על קיפוח הספרדים במודיעין ועל עוד עשרות בעיות. מעדיפים להסיט את הנושאים הבוערים. קצת דברי תיירה בלי פוליטיקה ממש לא יזיק
מצחיק
16
מי מלך מי מלך שלמה המלך מלך
יצחוק
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות