

זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1/2 אבוקדו בשל
- 1/2 כוס עלי פטרוזיליה טריים
- 1/2 כוס עלי כוסברה טריים
- 1/4 כוס מים
- 2 כפות שמן זית
- 2 כפות אגוזי מלך קצוצים גס
- 2 כפות מיץ לימון טרי
- 1 כפית כוסברה טחונה
- 1/2 כפית לבן חומץ בן יין לבן
- 1/2 כפית מלח גס
- 1/4 כפית פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה:
טוחנים במעבד מזון את כל המרכיבים עד לקבלת רוטב אחיד. שומרים בכלי אטום במקרר, עד שבוע.