homemade

לא לאמיצים בלבד: ממרח חלפיניו שיקפיץ כל מנה

הממרח הזה חריף ואין לו שום כוונות להתנצל על כך - וזה מה שהופך אותו לממכר כל כך. הוא משדרג בקלות כל מנה, אז למה להתלכלך על חומרים וכימיקלים בעייתיים שיש בממרחים קנויים? אנחנו מכינים אותו בבית! (מתכונים, אוכל)

|
8
| כיכר השבת |
ממרח חלפיניו. ככה זה מתחיל (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 6 פלפלי חלפיניו
  • 2 כפות מיונז
  • 4 שיני שום, קלופות
  • מלח
  • קמצוץ תימין מיובש
  • 1 כף לימון כבוש

אופן ההכנה:

1. מפזרים את הפלפלים בתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד שהם זהובים מאוד.

2. מיד לאחר האפייה, מכניסים את הפלפלים לשקית וסוגרים היטב למשך 10-15 דקות, כך שהאדים יכלאו בפנים ויהיה קל לקלף את הפלפלים.

3. במעבד מזון, טוחנים את הפלפלים הקלופים עם שאר המרכיבים עד לקבלת ממרח חלק. שומרים במקרר בכלי אטום.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

8 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

4
פלפל חריף שלם לרסק במעבד מזון עם 4 כפות מיונז שן שום וקצת מלח.... מעדןן
יפית
כמה פלפלים ?
א
3
כמה זמן זה יכול להישמר בקירור עד שמתקלקל ?
רותם
2
מישהו יכול לומר לי בבקשה מהו "תימין מיובש"
א
אפשר למצוא את זה הכוונה לא טרי
פי אם
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות