זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1 ק"ג עגבניות, חתוכות לקוביות
- 1 גמבה, חתוכה לקוביות
- 1 מלפפון, מקולף וחתוך לקוביות
- 1 שן שום
- 1 בצל סגול, קצוץ
- 4 כפות בזיליקום קצוץ
- מלח גס ופלפל שחור טרי
- 2 כוסות עגבניות שרי קצוצות
- 2 כפות שמן זית
אופן הכנת גספצ'ו:
1. במעבד מזון או בבלנדר, טוחנים את העגבניות, הגמבה, המלפפון, השום, מחצית מכמות הבצל הקצוץ ומחצית מכמות הבזיליקום, עד לקבלת תערובת חלקה.
2. מתבלים במלח ופלפל שחור, ומערבבים בכף.
3. יוצקים את הגספצ'ו לקעריות הגשה, מקשטים עם הבצל והבזיליקום הנותרים, עגבניות השרי ומעט שמן זיתף ומגישים מיד.