כיכר השבת
מה אוכלים היום?

תוך חצי שעה על שולחנכם: מרק עוף וספגטי מחמם

מתכון בסיסי שכל אחד צריך להכיר ולשלוף ביום סגריר למרק עוף וספגטי מחמם וטעים. ואם תבחרו בספגטי ללא גלוטן - בכלל יצאתם מלכים שמנצלים היטב את המנה (מתכונים, אוכל)

|
2
| כיכר השבת |
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1 כף שמן זית
  • 15 גרם מגרינה בטעם חמאה
  • 1 גזר גדול או 2 בינוניים, קלופים ופרוסים
  • 1 גבעול סלרי, פרוס (ללא העלים)
  • 1/2 בצל קטן, קצוץ
  • 2 שיני שום, כתושות
  • מלח ופלפל שחור
  • 2 ליטר מרק עוף צח / מים + אבקת מרק
  • 500 גרם חזה עוף, חתוך לקוביות בגודל ביס
  • 225 גרם ספגטי, שבורים לחתיכות בינוניות (עדיף ללא גלוטן)

אופן הכנת מרק עוף וספגטי:

1. בסיר גדול על אש בינונית מחממים את שמן הזית והמרגרינה, מוסיפים את את פרוסות הגזר והסלרי ואת הבצל הקצוץ, מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם ומטגנים במשך 10 דקות, עד שהירקות רכים. מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים דקה נוספת.

2. יוצקים על הכל את מרק העוף או המים בתיבול אבקת מרק, ומביאים לרתיחה.

3. מתבלים את קוביות העוף במלח ופלפל שחור, ומוסיפים לסיר יחד עם הספגטי. מנמיכים מעט את האש ומבשלים עד שהפסטה רכה. טועמים, משפרים תיבול, אם צריך, ומגישים חם.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

2 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

1
האם צריך לבשל את הספגטי במים? (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
נשמע מרק שיחמם את החורף
מוסיפים את הספגטי למרק כשהוא יבש, ונותנים לו להתבשל בפנים (סעיף 3). בהצלחה!
מערכת כיכר אוכל
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות