תוספת מנצחת

לא תאמינו: יש דרך להפוך את הפירה לטעים יותר

אנחנו יודעים שזה נשמע הזוי לגמרי, אבל תסמכו עלינו עם המתכון הבא שמשדרג את הפירה עם שיני שום נימוחות ושמן זית איכותי, מה שמעניק לפירה מרקם אקסטרה קרמי וטעים מיוחד (מתכונים, אוכל)

|
2
| כיכר השבת |
פירה תפוחי אדמה עם שום ושמן זית (צילום: Keriliwi on Unsplash)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 ק"ג תפוחי אדמה בקליפה צהובה, מקולפים וחתוכים לקוביות גדולות
  • 8 שיני שום, מקולפות
  • מלח
  • 1/4 כוס שמן זית איכותי

אופן ההכנה:

1. מרתיחים מים בסיר גדול, מוסיפים את תפוחי האדמה, שיני השום ו-2 כפיות מלח ומבשלים במשך רבע שעה על אש גבוהה עד שתפוחי האדמה רכים.

2. מסננים את תפוחי האדמה והשום לקערה ושומרים בצד 1 כוס ממי הבישול.

3. מועכים את תפוחי האדמה והשום, מוסיפים את שמן הזית וממשיכים למעוך עד שהוא נטמע בפירה. מדללים את הפירה עם מים ממי הבישול, בהתאם למידת הסמיכות הרצויה. טועמים ומשפרים תיבול, צריך.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

2 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

2
גם חמאה מוסיף הרבה
ילדונת
1
נשמע נחמד
צוף
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות