זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 8 ביצים
- 1 כוס בצל קצוץ
- 1 כוס נבטי שעועית
- 1/2 כוס סלרי קצוץ
- 1/2 כוס פטריות קצוצות
- 1/4 כוס בצל ירוק קצוץ
- 1 כף רוטב סויה
- 8 כפיות שמן שומשום
אופן הכנת קציצות סיניות - "פו יונג":
1. בקערה גדולה, טורפים את הביצים, מוסיפים את כל הירקות ואת רוטב הסויה ומערבבים לתערובת אחידה.
2. במחבת על אש בינונית מחממים 1 כפית שמן שומשום ומוסיפים כחצי כוס מתערובת הביצים למחבת. מטגנים משני הצדדים עד להזהבה טובה. הופכים פעם או פעמיים, לפי הצורך.
3. חוזרים על הפעולה שבסעיף 2 עם יתר שמן השומשום ותערובת הביצים. מגישים את הקציצות חמות עם אורז לבן.