כיכר השבת
Home Made

מלפפונים חמוצים תוצרת בית - תמיד טוב יותר

המרקם הקראנצ'י והטעם החמצמץ של המלפפונים החמוצים הם אחת מהנאות החיים הקטנות שתמיד כיף לשמור בהישג יד. וכיף עוד יותר כשהם מתוצרת הבית. מתכון פשוט למלפפונים חמוצים. תתכוננו למחמאות (מתכונים, אוכל)

|
5
| כיכר השבת |
מלפפונים חמוצים תוצרת בית - תמיד טוב יותר (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 12 מלפפונים קטנים ובשרניים
  • 3 שיני שום
  • 2 כפות זרעי חרדל
  • 1 גבעול שמיר טרי
  • 2 כוסות חומץ תפוחים
  • 1/4 1 כוסות מים
  • 1 כף מלח
  • 2 כפות סוכר

אופן הכנת מלפפונים חמוצים:

"אה, את המלפפונים המדהימים האלה? אני הכנתי"

כדי שתוכלו להשוויץ גם שהנשנוש הנהדר הזה הוא לגמרי תוצרת הידיים שלכם, תצטרכו פשוט לעקוב אחר השלבים הבאים:

ציוד נדרש: צנצנת זכוכית אטומה 2 ליטר או 2 צנצנות בגודל 1 ליטר כל אחת

• כותשים את השום.

• מכניסים את המלפפונים לצנצנת יחד עם השום הכתוש, זרעי החרדל וגבעול השמיר.

• בסיר קטן, מבשלים על אש בינונית-גבוהה את חומץ התפוחים, המים, המלח והסוכר. מביאים לרתיחה, ומסירים מהאש.

• יוצקים את הנוזל לצנצנת ואוטמים היטב.

• מכניסים למקרר למשך יומיים לפחות, עד שבועיים.

עם מה אתם אוהבים את החמוצים שלכם?

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

5 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

2
האמת שניסיתי גם בעצמי אילו מים זולגים החוצה ולמה לי זה לא קרה
שי
כשהמים תוססים הם עולים על גדותיהם
בתאבון
1
חצי כוס.ולהרתיח מים בקומקום.ולשים על כל כוס כפית שטוחה מלח.כמה שיני שום חתוך לחתיכות שמיר.1 פלפל חריף. עד שהצנצנ.מלאה ואת המלפפוני אפשר לאכול כבר למחרת.בגלל המים הרותחים. בתיאבון..לא לא זה לא הרבה מלח.תנסו בתיאבון (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
ל.ת.
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות