

רכיבים
- 5 תפוחי אדמה
- 5 עגבניות בשלות
- עלי טימין
- שמן זית לזילוף
- פלפל שחור
- מלח
אופן ההכנה:
• מחממים את התנור לחום של 190 מעלות.
• פורסים את תפוחי האדמה לקוביות בגודל שווה, רבעים, רצועות ארוכות או פרוסות עיגולים בעובי חצי סנטימטר (תחליטו לבד אם אתם רוצים חתיכות קטנות או גדולות, רק תזכרו: יותר תפוחי אדמה - יותר אנשים מחייכים בבית).
• חותכים את העגבניות לפרוסות עגולות.
• מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפיה את תפוחי האדמה בצורה מסודרת (אם פרסתם אותם לעיגולים, סדרו אותם צפוף, כמו רעפים).
• מעל תפוחי האדמה מסדרים את פרוסות העגבניות.
• זורים על תפוחי האדמה והעגבניות מלח, פלפל שחור ומספר כפות של עלי טימין. ומזלפים מעל את שמן זית.
• מכניסים לתנור לאפיה במשך 40 דקות, בודקים שתפוחי האדמה רכים ושחומים ומוציאים מן התנור.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!