הטריק שיהפוך את השייק שלכם לקרמי במיוחד

מתכון לשייק תפוזים ומנגו חלומי ואקסטרה קרמי הודות לטריק קטן: במקום להשתמש במנגו קפוא קנוי, אנחנו הולכים על מנגו טרי, חתכים אותו לקוביות ואז מקפיאים אותו. לחלוטין מומלץ לנסות בבית (מתכונים, אוכל)

|
1
| כיכר השבת |
שייק תפוזים ומנגו חלומי (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1 כוס יוגורט רגיל / יוגורט יווני, רצוי דל שומן
  • 2/3 כוס קוביות קרח
  • 1/2 כוס מנגו בשל, חתוך לקוביות, קפוא
  • 1/2 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
  • 1 תפוז בינוני, קלוף ופרוס לפלחים
  • 1 כפית תמצית וניל

אופן ההכנה:

1. טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר עד לקבלת תערובת חלקה.

2. מחלקים את התערובת בין 2 כוסות ומגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

1
מאיפה אתה משיג היום מנגו טרי?
אשה
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות