זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1 בטטה קטנה או 1/2 בטטה גדולה
- 1/2 בננה בשלה, קפואה
- 2 תמרים מזן מג'הול
- 1 כף אבקת קקאו רגיל (לא שוקולית)
- 1/2 כוס חלב שקדים בטעם וניל
- 1 כף חמאת שקדים (לא חובה, אבל מומלץ)
אופן הכנת שייק שוקולד טבעוני:
מתכון לשייק אחד
1. מבשלים את הבטטה בקליפתה בסיר מלא מים רותחים, עד לריכוך. מוציאים, מצננים ומסירים את הקליפה.
2. חותכים גס את הבננה הקפואה ומעבירים לבלנדר יחד עם הבטטה המבושלת ושאר המרכיבים, ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.
3. מעבירים למקרר לצינון של שעתיים עד לילה ונהנים ממשקה טעים, מתוק ומלא בריאות.