רכיבים
- 1.5 ק"ג בשר אסאדו
- 500 גרם תחתיות ארטישוק קפואות
- 1 כוס קמח
- 5 כפות שמן
- 1/2 כוס יין אדום
- 10 בצלצלי שאלוט
- 1 ראש שום מפורק לשיניים
- 4 כפות רוטב סויה
- מלח ופלפל שחור
אופן הכנת תחתיות ארטישוק ממולאות בשר אסאדו:
רגע לפני: מנה חגיגית ויפה שתפאר לכם את שולחן השבת: מתכון להכנת תחתיות ארטישוק ממולאות בשר אסאדו עסיסי ומלא טעם משהות ארוכה על האש שעושה לו רק טוב.
• מפשירים את תחתיות הארטישוק.
• שמים את הקמח בצלחת ומקמחים את חלקי הבשר.
• מחממים את השמן ובסיר רחב מטגנים בו את החלקי הבשר עד להזהבה. מעבירים את הבשר לצלחת.
• מכניסים לתוך הסיר החם את הבצלים ושיני השום בשלמותם ומטגנים עד הזהבה קלה.
• מוסיפים את הבשר חזרה לסיר, יוצקים מעל את רוטב הסויה והיין ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
• מעל מניחים את תחתיות הארטישוק, מנמיכים את האש, ומבשלים במשך 3 שעות עד שהבשר רך.
אופן ההגשה: על צלחת הגשה מניחים נתח אסאדו, מספר תחתיות ארטישוק ויוצקים מעל רוטב חם.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!