כיכר השבת

שבועות בוידאו: ברוסקטה קראנצ'ית

את הברוסקטה של מורן פינטו אולי אתם כבר מכירים, אבל לא את זו עם גבינת מה-עז 'משק צוריאל'. במסגרת 'פרויקט שבועות' של כיכר השבת ומחלבות 'משק צוריאל' מגישה לכם שפית הבית של 'כיכר' בוידאו מיוחד לשבועות את המתכון לבורסקטה משודרגת שיעשה לכם חג (אוכל)

|
9
| כיכר השבת |
זמן הכנה90 דק'
רמת קושיבינוני
חלבי

רכיבים

  • 1 באגט צרפתי פרוס
  • 4 בצלים סגולים פרוסים לטבעות
  • 1 כוס סוכר לבן
  • 1 מקל וניל- לא חובה
  • 1 גליל גבינת מה-עז 'משק צוריאל'
  • שמן זית
  • מלח
  • פלפל גרוס

אופן ההכנה:

• מחממים תנור ל-180 מעלות.
• מניחים על נייר אפיה בתבנית את פרוסות הבאגט ומזלפים שמן זית, מפזרים מלח.
• אופים עד הזהבה.
• בסיר יבש מניחים את הבצלים הפרוסים מקל הוניל והסוכר.
• מבשלים יחד עד קבלת ריבה סמיכה.

להגשה

• בצלחת מניחים ברוסקטה מעליה כף של ריבה קרה ופרוסת גבינת מה-עז.
• מפזרים מעט פלפל גרוס ומניחים גבעול עלה ירוק.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

9 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

8
נראה טובבבבבבבבבבב
r
7
אבל אני לא אוהבת גבינת עיזים אפשר גבינה אחרת?.. אהההההה................. כאן מישהו שאוהב גבינת עיזים?.. תענו לי דחוףףף......
רחל מ'שקוביץ
6
אני מאמצת כולל את המלצת הגבינה שלה
יעל
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות