זמן הכנה90 דק'
רמת קושיבינוני
חלבי
רכיבים
- 1 באגט צרפתי פרוס
- 4 בצלים סגולים פרוסים לטבעות
- 1 כוס סוכר לבן
- 1 מקל וניל- לא חובה
- 1 גליל גבינת מה-עז 'משק צוריאל'
- שמן זית
- מלח
- פלפל גרוס
אופן ההכנה:
• מחממים תנור ל-180 מעלות.
• מניחים על נייר אפיה בתבנית את פרוסות הבאגט ומזלפים שמן זית, מפזרים מלח.
• אופים עד הזהבה.
• בסיר יבש מניחים את הבצלים הפרוסים מקל הוניל והסוכר.
• מבשלים יחד עד קבלת ריבה סמיכה.
להגשה
• בצלחת מניחים ברוסקטה מעליה כף של ריבה קרה ופרוסת גבינת מה-עז.
• מפזרים מעט פלפל גרוס ומניחים גבעול עלה ירוק.