רכיבים
- 15-20 פטריות שמפניון טריות גדולות
- 500 גרם עוף טחון
- 4 ענפי בצל ירוק
- 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
- 1/2 כפית מלח
- 3 כפות רוטב סויה
- 3 כפות רוטב פסטו
- 1 כוס פירורי לחם זהובים
- 3 ביצים
- 1/2 כף אבקת מרק עוף
- 1/2 כוס בירה לבנה
- שמן לטיגון
אופן הכנת פטריות פריכות במילוי עוף:
רגע לפני: מה תגישו לאורחים בחג? מנת אירוח אישית ומיוחדת: מתכון לפטריות פריכות במילוי עוף מפתיע. הרמוניה של טעמים לא שגרתיים שישדרגו לכם את חול המועד.
• קוצצים דק את הבצל הירוק, ומערבבים בקערה יחד עם העוף הטחון.
• מתבלים את הבצל והעוף ברוטב סויה, מלח ופלפל ולשים יחד לתערובת אחידה. מעבירים למקרר למשך 30 דקות.
• חותכים את ה"רגליים" של הפטריות וממלאים אותן בתערובת העוף.
• טורפים בקערה את הביצים, ומוסיפים את הבירה, אבקת המרק ורוטב הפסטו (מתכון נפלא תמצאו כאן) ומערבבים היטב.
• בקערה נוספת שמים את פירורי הלחם.
• מחממים שמן לטיגון עמוק במחבת.
• טובלים את הפטריות בבלילת הביצים, ואז בקערת הפירורים וכשהשמן חם, מכניסים למחבת ומטגנים עד שהפטריות מזהיבות.
אופן ההגשה: את הפטריות מגישים לצד רוטב צ'ילי מתוק או רוטב דבש וחרדל.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!