

מתכון לסלט אבוקדו והדרים
3 אבוקדו
2 תפוזים
1 אשכולית אדומה
2 ענפי סלרי עבים
לרוטב;
2 כפיות דבש
1 כפית חרדל דיז׳ון
מלח
פלפל גרוס
1 לימון סחוט
2 כפות שמן זית
2 שיני שום קצוצות דק
סלט אבוקדו והדרים - אופן ההכנה:
מפלטים את פלחי התפוז והאשכולית ומעבירים לקערה.
מוציאים בצורה שלימה את חתיכות הפרי.
חותכים את האבוקדו לקוביות שוות ואת ענפי הסלרי לחתיכות קטנות.
מעבירים את הכל לקערה.
בצנצנת קטנה מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב ומשקשקים.
שופכים על הסלט בסמוך לארוחה.