זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- חבילת כרוב ניצנים מופשרת
- 2 ס״מ ג׳ינג׳ר טרי מגורד
- 4 כפות רוטב צ׳ילי מתוק
- 5 טיפות שמן שומשום
- 3 כפות רוטב סויה
- 4 כפות שמן
- 1/2 כוס קשיו
- 2 גבעולי בצל ירוק
- שומשום לפיזור
אופן הכנת כרוב ניצנים מוקפץ:
רגע לפני: תוספת מקסימה ומיוחדת לשולחן השבת שאין דרך לגרום לה לצאת פחות ממושלם: מתכון מהיר וקל להכנת כרוב ניצנים מוקפץ עם אגוזי קשיו בתיבול סויה וצ'ילי מתוק.
• חולטים את הכרובים בסיר מלא מים במשך 20 דקות. מוציאים ומסננים היטב מנוזלים.
• קוצצים את הבצל הירוק.
• מחממים 4 כפות שמן בווק ומוסיפים את הג'ינג'ר המגורד, רוטב הצ'ילי, הסויה ושמן השומשום. מערבבים יחד במשך 2 דקות על הווק החם.
• מוסיפים את הכרובים ומקפיצים יחד עד שהכרובים מתרככים, אך לא רכים מידי. מסירים מהאש.
• מעבירים את הכרובים החמים לכלי הגשה ומערבבים יחד עם הבצל הקצוץ. מפזרים מעל שומשום וקשיו ומגישים חם.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!