זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 4 כרעי עוף, מחולקים למשולשים ושוקיים
- 8-10 שיני שום, כתושות
- 2 כוסות יין לבן יבש
- 1 ענף רוזמרין
- 1/2 כוס שמן
אופן ההכנה:
1. במחבת גדולה או סיר רחב, מחממים את השמן על אש נמוכה. כשהשמן חם, מוסיפים את חלקי העוף ומטגנים אותם - עדיין על אש נמוכה - במשך 10-12 דקות, עד שהם מקבלים צבע קל.
2. מוסיפים למחבת את השום, מטגנים דקה ואז יוצקים על הכל את היין ומוסיפים את ענף הרוזמרין. מגביהים את האש ומביאים לרתיחה לאידוי האלכוהול.
3. לאחר הרתיחה, מנמיכים לאש בינונית, מכסים את המחבת / הסיר ומבשלים במשך 10 דקות. לקראת סוף הבישול, מגביהים מעט את הלהבה ומסירים את המכסה כדי שהרוטב יצטמצם.