זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 1 נתח רוסטביף ברשת
- 4 כפות חרדל גרגירים
- 2-3 רכז רימונים
- מלח ופלפל שחור גרוס
- 6-8 שיני שום
- 2 ענפי רוזמרין
- 3 כפות שמן קנולה
אופן ההכנה:
1. מסירים את הרשת ובעזרת סכין חדה, חורצים חריצים בבשר ומכניסים לתוכם את שיני השום בשלמותן.
2. מעסים את הנתח בחרדל ורכז הרימונים, מפזרים מעל בנדיבות מלח ופלפל שחור ומעסים אותם לתוך הבשר.
3. מחממים את השמן במחבת, ומשחימים את הבשר במשך 4-5 דקות מכל צד, יחד עם ענפי הרוזמרין.
4. מעבירים את הבשר והרוזמרין לתבנית פיירקס וצולים בתנור שחומם מראש ל-250 מעלות במשך 25-40 דקות, תלוי בגודל הנתח. פורסים לפרוסות דקות לפני ההגשה.