זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 6 חלקי עוף (משולשים ושוקיים)
- 10 תפוחי עץ מזן גרני סמית, מקולפים וחתוכים לקוביות
- 2 מקלות קינמון
- 1/2 כוס סוכר חום
- מלח ופלפל שחור גרוס
- 1/2 כף ג'ינג'ר מגורר
- 2 כפות דבש
אופן ההכנה:
1. בסיר על אש בינונית, מבשלים את תפוחי העץ עם מקלות הקינמון והסוכר תוך ערבוב מתמיד במשך חצי שעה.
2. בתבנית, מסדרים את חלקי העוף, מתבלים במלח ופלפל שחור, מפזרים מעל את הג'ינג'ר והדבש ומעל הכל יוצקים את מרקחת התפוחים.
3. מכסים את התבנית בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך שעה. מורידים את נייר הכסף ואופים עוד 40 דקות.