זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 8 כרעי עוף
- 3 כפות רוטב סויה
- 3 כפות חרדל גרגרים
- 1 בצל גדול
- 1 כף שמן זית
אופן הכנת עוף ברוטב סויה וחרדל:
רגע לפני: שילוב מצוין של טעמים שנותן אלטרנטיבה טעימה במיוחד למרינדות הסויה המתקתקות ומאזן אותן עם חרדל ובצל. מתכון להכנת עוף אפוי ברוטב סויה וחרדל.
• מחממים את התנור לחום בינוני של 180 מעלות.
• מערבבים בקערה את רוטב הסויה, החרדל וכף שמן זית.
• קוצצים דק את הבצל.
• מצפים היטב את נתחי העוף ברוטב, מסדרים אותם בתבנית חסינת אש ויוצקים מעל את יתר הרוטב.
• מפזרים על העוף את הבצל הקצוץ ומזלפים בנדיבות שמן זית מעל הכל.
• מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש במשך שעה, עד להשחמה יפה של כל נתחי העוף.
אופן ההגשה: כל תוספת תתקבל בברכה - אורז לבן, תפוחי אדמה, אספרגוס מטוגן וכדומה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!