מבשלים חג: בשר עם מילוי מפתיע

המנה העיקרית מקבלת צבע: מילוי פלפלים לצד תרד, סילאן ויין לבן, יפתיע את משתתפי ארוחת החג • השפית מורן פינטו מגישה פרויקט חג: מעיצוב השולחן ועד לקינוח • צפו (ראש השנה)

|
2
| כיכר השבת |

המצרכים לפילה מדומה עם מילוי צבעוני

  • 1 פילה מדומה ( מס׳ 6) במשקל 1.5 ק״ג

למילוי:

  • 1.5 כוס תרד מופשר וקצוץ
  • 2 פלפלים קלויים בשני צבעים וקלופים
  • 4 שיני שום קצוצות
  • מלח
  • ופלפל

לרוטב:

  • 4 כפות שמן
  • 1 ראש שום מפורק
  • 1/2 כוס סילאן
  • 1 כוס יין לבן
  • מלח
  • פלפל גרוס
  • 10 שזיפים מיובשים

אופן ההכנה של פילה מדומה עם מרכז צבעוני

לרוטב:

  • בסיר מרתיחים את כל המרכיבים היטב.

למילוי:

  • מערבבים בקערה פלפלים, תרד ושום וממלאים בכיס הפילה.
  • כשהרוטב מבעבע מעבירים את הנתח לבישול של 2 וחצי שעות על אש בינונית.
  • מצננים לפני הפריסה

לקבלת רוטב סמיך ניתן לבשל את הרוטב בנפרד עד סמיכות רצויה.

שנה טובה!

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

2 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

2
אם תוכלי להוסיף עוד מתכונים.. הם יוצאים מצוינים
עח
1
אש נמוכה ויצא מושלללם
שרה כהן
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות