מנת פתיחה: בשר בתפוחים טריים
- תפוחים טריים ובשר
- 4 תפוחי עץ ירוקים מסוג סמית
- 4 תפוחי עץ אדומים מסוג פינק ליידי
- 500 גר׳ בשר טחון
- 5 כפות שמן
- מלח
- פלפל
- אגוז מוסקט
- 1 רימון מפורר
- דבש טהור
מתכון לבשר בתפוחים טריים: אופן ההכנה
- במחבת רחבה מחממים את השמן
- ומטגנים את הבשר טחון וכל הזמן מפוררים בעזרת כף עץ
- מתבלים במלח ופלפל ואז קורט עדין של אגוז מוסקט
- מבשלים בזהירות עד איבוד נוזלים ונזהרים שלא יתייבש
- מוציאים את ליבת התפוחים
- פורסים מכל תפוח פרוסות עבות כ2-3 ס״מ במאוזן.
- בכל צלחת סועד מניחים פרוסת תפוח ירוק ומעל פרוסה אדומה
- בעזרת רינג בגודל מניחים מהבשר המבושל
- מזלפים מעל דבש,
- מפזרים מעל את גרגירי הרימון
- וכמובן מגישים בעיצוב נהדר
שנה מתוקה