החומרים:
ק"ג קמח
שתי כפות שמרים יבשים
1/3 כוס שמן
2 כוסות מים
1 כוס סוכר
2 ביצים
כפית מלח
אופן ההכנה:
מערבבים את החומרים בבלנדר או ביד עד לקבלת בצק חלק, גמיש.
מחלקים את כדור הבצק לשניים.
מרדדים כל חלק בנפרד
מורחים על כל אחד מעלי הבצק 100 גרם מרגרינה ומקפלים כמו מעטפה: קיפול אחד לחצי ועוד שני קיפולים אחד על השני
מקררים שעתיים במקרר
מרדדים שוב את הבצק. בעזרת סכין חותכים צורת משולשים ומגלגלים לרוגלך
אופים בחום בינוני כארבעים דקות או עד שהרוגלך מזהיבים
בינתיים מכינים את הרוטב:
חומרים לסירופ
1 1/2 כוס מים
1 1/4 כוס סוכר
1/3 בקבוק תמצית וניל
קינמון (לבחירה)
מרתיחים את כל החומרים בסיר ומכבים מייד עם ההרתחה
כשהרוגלך יוצאים מן התנור, בעודם חמים טובלים כל אחד בסירופ ומצננים.