כיכר השבת
לכבוד שבת

שובר שיאים: מאפה שוקולד ואגוזים ב-10 דקות

המאפה הזה כבש את הרשת ואתם חייבים לנסות אותו עוד היום: מתכון למאפה בצק עלים במילוי שוקולד ואגוזים - כל ההכנה לוקחת מקסימום 10 דקות והתוצאה יפהפייה ומרשימה. ככה אנחנו אוהבים את הקינוחים שלנו (מתכונים לשבת, אוכל)

|
11
| כיכר השבת |
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • בצק עלים
  • חפיסת שוקולד אהוב - מריר / חלבי
  • ביצה להברשה
  • חופן אגוזים מרוסקים גס שקדים, אגוזי פקאן / מלך / לוז

אופן הכנת מאפה שוקולד:

רגע לפני: מתכון גמיש בהחלט - אתם בוחרים בכמה בצק עלים להשתמש, את סוג השוקולד (מריר/חלבי/לבן) ובאילו אגוזים לקשט.

1. מחממים את התנור ל-213 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2. מרדדים קלות את בצק העלים, ומניחים במרכז את חפיסת השוקולד בשלמותה.

3. מסמנים בסכין חדה קווים אלכסוניים כלפי מטה משני צידי חפיסת השוקולד עם רווח של 2.5 ס"מ בין כל קו, ומסירים את הבצק בפינות.

4. מקפלים את החלק העליון והתחתון של הבצק על השוקולד, ואז מצליבים לסירוגין את פיסות הבצק האלכסוניות על השוקולד ומהדקים קלות.

5. מניחים את הבצק הקלוע בתבנית, מברישים בביצה טרופה ומפזרים מעל את האגוזים.

6. אופים בתנור שחומם מראש במשך 25 דקות, עד שהמאפה מקבל גוון זהוב-שחום יפה.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

11 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

7
זה ממש לא חדש זה כבר מתכון מאוד ישן. אבל זה לא משנה העיקר יוצא טעים!! ובאמת תוך כמה דקות זה מוכן! אבל תכינו כמות גדולה כי זה ממש נגמר מהר!!! (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אהובה
6
את ה213 מעלות... ניראה ממש טוב רק פעם הבאה תוסיפו תמונות של אופן ההכנה. תודה (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
שוש
5
אמנם יותר עבודה אבל שווה את ההשקעה!!
מנסיון
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות