לכבוד שבת

פינוק: פטיפורים משוקולד ופיסטוקים

חורף, רוחות, גשמים ו...שבת. זה בדיוק הזמן לפנק את המשפחה בקינוח מיוחד לסעודת השבת. השפית מורן פינטו, עם מתכון להכנת פטיפורים משוקולד ופיסטוקים (מתכונים, אוכל)

|
11
| כיכר השבת |
פינוק. פטיפורים משוקולד ופיסטוקים (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 300 גרם שוקולד
  • 100 גרם מרגרינה
  • 4 כפות חמאת בוטנים
  • 150 מ"ל ריץ' פרווה
  • 2 כפות דבש
  • 1 כף קקאו
  • 60 גרם פיסטוקים שקדים טחונים
  • 150 גרם ביסקוויטים מרוסקים
  • 2 כפות ברנדי

אופן הכנת פטיפורים משוקולד ופיסטוקים:

רגע לפני: חורף, רוחות, גשמים ו...שבת. זה בדיוק הזמן לפנק את המשפחה בקינוח מיוחד לסעודת השבת. השפית מורן פינטו, עם מתכון להכנת פטיפורים משוקולד ופיסטוקים.

• ממיסים בסיר את השוקולד, המרגרינה הדבש וחמאת הבוטנים, תוך ערבוב מתמיד. כשהכל מתגבש לנוזל אחיד, מוסיפים את הריץ', הקקאו והברנדי, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מסירים מהאש.

• מוסיפים את הפיסטוקים או השקדים והביסקוויטים ומערבבים היטב.

• יוצקים את התערובת לתבניות קטנות שמתאימות לפטיפורים או משטחים את כל התערובת בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

• מכניסים למקרר למשך 6 שעות לפחות ולפני ההגשה מפדרים את הפטיפורים האבקת קקאו.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

11 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

8
אפשר לשים שמן במקום מרגרינה
רות
7
אני. מתנצלת מראש אבל החומרי גלם לא ראויים למוצר משובח
קונדיטורית
6
אפשר במקום מרגרינה לשים שמן תודה
רות
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות