זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 300 גרם שוקולד
- 100 גרם מרגרינה
- 4 כפות חמאת בוטנים
- 150 מ"ל ריץ' פרווה
- 2 כפות דבש
- 1 כף קקאו
- 60 גרם פיסטוקים שקדים טחונים
- 150 גרם ביסקוויטים מרוסקים
- 2 כפות ברנדי
אופן הכנת פטיפורים משוקולד ופיסטוקים:
רגע לפני: חורף, רוחות, גשמים ו...שבת. זה בדיוק הזמן לפנק את המשפחה בקינוח מיוחד לסעודת השבת. השפית מורן פינטו, עם מתכון להכנת פטיפורים משוקולד ופיסטוקים.
• ממיסים בסיר את השוקולד, המרגרינה הדבש וחמאת הבוטנים, תוך ערבוב מתמיד. כשהכל מתגבש לנוזל אחיד, מוסיפים את הריץ', הקקאו והברנדי, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מסירים מהאש.
• מוסיפים את הפיסטוקים או השקדים והביסקוויטים ומערבבים היטב.
• יוצקים את התערובת לתבניות קטנות שמתאימות לפטיפורים או משטחים את כל התערובת בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
• מכניסים למקרר למשך 6 שעות לפחות ולפני ההגשה מפדרים את הפטיפורים האבקת קקאו.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!