השב"כ וצה"ל חיסלו פעיל חמאס

השב"כ התיר לפרסם כי ביום שישי האחרון חוסל אסמעיל מוחמד סעדי עקלוק, בן 25. עקלוק תרם לפיתוח אמל"ח מתקדם ותרם רבות לפרוייקט פיתוח המזל"טים של חמאס (ביטחון)

|
7
| כיכר השבת |
חיסול ממוקד בעזה (צילום ארכיון: פלאש 90)

מבצע צוק איתן - הותר לפרסום: השב"כ התיר בשעות הצהריים (ראשון) לפרסם כי ביום שישי האחרון חוסל בכיר במערך הצבאי של ארגון הטרור חמאס.

על פי הפרטים, בפעולה משולבת של צה"ל ושב"כ בעזה, בוצע ירי לעבר רכב בו נסע אסמעיל מוחמד סעדי עקלוק, בן 25, תושב עזה. כתוצאה מהירי עקלוק נהרג.

בשב"כ מציינים כי מדובר בפעיל בולט בזרוע הצבאית של חמאס: "עקלוק פעל מזה מספר שנים במסגרת מערכי הייצור, המחקר והפיתוח של הארגון וככזה תרם לפיתוח אמל"ח מתקדם ותרם רבות לפרוייקט פיתוח כלי הטיס הבלתי מאויישים של חמאס מהסוג שניסתה הזרוע הצבאית להטיס בימים האחרונים לעומק ישראל, וכן במחקר רקטי של החמאס".

בשב"כ הוסיפו ואמרו כי "סיכול זה מהווה פגיעה בהמשך התחמשות הזרוע הצבאית באמל"ח מתקדם, בדגש על התקדמות פרוייקט הכטב"מ הנחשב פרוייקט דגל אשר מוקצים לו משאבים רבים".

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

7 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

1
אני מזמין את חאלד משעל
עבדאללה
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות