כיכר השבת

חמאס: צילמנו את ישראל מהמזל"ט

ארגון חמאס פרסם סרטון בו נראה כביכול תיעוד שצילם המזל"ט העזתי שהפיל צה"ל באשדוד. לפי חמאס: "כלי הטיס צילם את הקריה, יותר מכלי טיס אחד לקחו חלק בכל גיחה" (חדשות)

|
7
| כיכר השבת |

מבצע צוק איתן - היום השביעי: ערוץ הטלוויזיה של חמאס שידר הצהריים (שני) תמונות ראשונות שלטענתו צילם מזל"ט הארגון שחדר הבוקר לישראל והופל באשדוד על ידי חיל האוויר של צה"ל. בסרטון שפורסם נראים מעין טילים שהוצבו על כנפיו.

מקורות פלסטיניים המקורבים לארגון הטרור חמאס מסרו הבוקר כי: "כלי הטיס חדרו לעומק ישראל, למרחק של יותר מ-60 ק"מ מעזה. כלי הטיס צילם גם את הקריה".

בהודעת הזרוע הצבאית של חמאס, עז-א-דין אל-קסאם, נאמר כי "המזל"טים שחדרו לישראל הם מדגם "אבאביל 1". מהנדסי חמאס יצרו שלושה דגמים ממזל"ט זה - למשימות תצפית, התקפה והתאבדות. בכל אחת מהגיחות השתתף יותר מכלי טיס אחד" טענו בחמאס.

בחמאס טענו עוד כי הם ביצעו "משימות מוגדרות מעל הקריה בתל אביב".

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

7 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

2
מידע צבאי חסוי מטורף, איך נתמודד עם היכולות החדשות שלהם?!
דוס אחד
1
הלוו מתחילים להופיע באתץר פרסומות לא צנועות מי אחראי על העסק הזה!!??
דוד
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות